Modellervoksmad
0,00 kr
Udsolgt
ISBN
1633059
ISBN-13 | 1633059 |
---|---|
EAN | 1633059 |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 950 | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 1833 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
BOPISBN13 | 1633059 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Modellervoksmad | ![]() |
Varetekst | Jakobsen: Modellervoksmad | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Modellervoksmad | |
Undertitel | frugt og grønt | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
ForlagsNavn | Inge Jakobsen | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2013 | |
ForfatterFødselsår | 1952-08-08 | ![]() |
Forfatterefternavn | Jakobsen | ![]() |
Forfatterfornavn | Inge | ![]() |
Indbindingsform | 89 | ![]() |
Sider | 36 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
Decimalklasse | 76.9 | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 076 022 7 | |
FørsteUdgivÅr | 2013 | |
Oplag | 1 | ![]() |
ÅrForSenesteOplag | 2013 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2013-12-10 | |
DagForSenesteÆndring | 2015-07-20 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20131109135146 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20131022 | |
Forlagets hjemsted | Præstø | ![]() |
År (fra DBC) | 2013 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 36 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201348 | |
Udgivelsesår | 2013 |
Bøger i samme varegruppe: