222 nemme retter
198,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788792596918
222 nemme retter er kogebogen for alle, der har lyst til at lave ægte, italiensk mad. De indbydende opskrifter er lavet med de bedste råvarer italiens regioner har at byde på. En grundkogebog for alle, der godt kunne lide ’Sølvskeen’ og ønsker at lave nem og ægte italiensk mad i deres eget køkken.
Bogens forfatter Michael White tilbragte halvandet år i Chicagos mest berømte italienske restaurant, Spiaggia, under kokken Paul Bartolotta og rejste derefter til Italien, hvor han arbejdede for Valentino Marcattili. I 2002 vendte han tilbage til Spiaggia som køkkenchef, og han blev yderst populær i New York som chef for Fiamma Osteria. I 2007 slog Michael White sig sammen med Chris Cannon, og de overtog restauranterne L’Impero og Alto. I maj 2009 åbnede de den populære fiskerestaurant Marea.
Undertitel | Italiensk køkken |
---|---|
Forlag | Strandberg Publishing |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. maj 2012 |
Sideantal | 520 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 15. maj 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Academia Barilla |
ISBN-13 | 9788792596918 |
ISBN-10 | 8792596916 |
EAN | 9788792596918 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Ulla Oxvig |
Foreword Author | Mario Batali |
Omslagsgrafiker | Jan Birkefeldt |
Illustreret i farver/sh | Nej |