42°Raw
I 42°Raw får du 150 af Jesper og Carolines bedste opskrifter sammen med de populære opskrifter fra 42°Raw-cafeerne: morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider og lækre desserter, skabt på plantebaserede ingredienser.
Raw food er pakket med næring, og hver enkelt servering er farverig, indbydende, smagfuld, sund og bæredygtig. Samtidig er opskrifterne både gluten- og mælkefri.
Kast dig over mandelmælk, grønne smoothies, juicer og tonics, chiagrød, farvefyldte salater, wraps, dressinger, dips, pasta, røgede nøddeoste , kraftfulde urter, spiselige blomster og udsøgte desserter og vid, at du lever bæredygtigt og i overensstemmelse med din krops behov.
Forfatterne har en ufanatisk tilgang til raw food – og mange af retterne egner sig fortrinligt som tilbehør til din ”normale” mad – som kulinarisk inspiration til mere grønt på tallerkenen.
Forfatter | Caroline Fibæk & Jesper Rydahl |
---|---|
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Vegetarisk madlavning |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. sep. 2013 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 177 |
Højde | 248 |
Dybde | 27 |
Vægt | 788 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 15. jan. 2018 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771373172 |
ISBN-10 | 8771373179 |
EAN | 9788771373172 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |