42°Raw
I 42°Raw får du 150 af Jesper og Carolines bedste opskrifter sammen med de populære opskrifter fra 42°Raw-cafeerne: morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider og lækre desserter, skabt på plantebaserede ingredienser.
Raw food er pakket med næring, og hver enkelt servering er farverig, indbydende, smagfuld, sund og bæredygtig. Samtidig er opskrifterne både gluten- og mælkefri.
Kast dig over mandelmælk, grønne smoothies, juicer og tonics, chiagrød, farvefyldte salater, wraps, dressinger, dips, pasta, røgede nøddeoste , kraftfulde urter, spiselige blomster og udsøgte desserter og vid, at du lever bæredygtigt og i overensstemmelse med din krops behov.
Forfatterne har en ufanatisk tilgang til raw food – og mange af retterne egner sig fortrinligt som tilbehør til din ”normale” mad – som kulinarisk inspiration til mere grønt på tallerkenen.
| Forfatter | Caroline Fibæk & Jesper Rydahl |
|---|---|
| Forlag | People'sPress |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Vegetarisk madlavning |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 27. sep. 2013 |
| Sideantal | 256 |
| Bredde | 177 |
| Højde | 248 |
| Dybde | 27 |
| Vægt | 788 |
| Første udgave | 2013 |
| Oplagsdato | 15. jan. 2018 |
| Oplag | 3 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788771373172 |
| ISBN-10 | 8771373179 |
| EAN | 9788771373172 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





