René Redzepi: A Work in Progress : Notes on Food, Cooking and Creativity
498,75 kr
Kan leveres først i januar.
ISBN
9780714866918
Samleobjekt for feinschmeckere.
Her får du tre smukt designede bøger, samlet med praktisk elastik.
En kogebog med 100 helt nye opskrifter fra Noma. Den personlige journal skrevet af Redzepi, i denne udforsker han sin kreativitet, evne til innovation og meningen med succesen.
Den mindste tredje bog har 200 ´snap shots´ som viser den indflydelsesrige køkkenchef på Noma og hans holds samarbejde og evne til at holde ambitionerne højt.
Her får du tre smukt designede bøger, samlet med praktisk elastik.
En kogebog med 100 helt nye opskrifter fra Noma. Den personlige journal skrevet af Redzepi, i denne udforsker han sin kreativitet, evne til innovation og meningen med succesen.
Den mindste tredje bog har 200 ´snap shots´ som viser den indflydelsesrige køkkenchef på Noma og hans holds samarbejde og evne til at holde ambitionerne højt.
Forfatter | René Redzepi |
---|---|
Forlag | Phaidon |
Indbinding | Hardback |
Varegruppe | Engelsk, non-fiction, div. |
Ekspedition | SVB |
Udgivelsesdato | 10. nov. 2013 |
Sideantal | 648 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 10. nov. 2013 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9780714866918 |
ISBN-10 | 0714866911 |
EAN | 9780714866918 |
Sprog | Engelsk |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |