Malaysia & Singapore, World Food
138,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9781740593700
1. udgave februar 2003, 288 sider gennemillustreret i farver med mange fotos og nogle kort. Beskriver den spændende malaysiske mad, dens krydderier, saucer og urter, fører den rejsende til de farverige lokale markeder, viser hvor man skal spise og hvor man finder de mest spændende ting, mange opskrifter og en kulinarisk ordbog, bogen er en oplevelse for alle, der elsker det malaysiske køkken eller bare er interesseret i den.
Forlag | Lonely planet |
---|---|
Indbinding | Ukendt |
Varegruppe | Maps & Guides |
Ekspedition | SVB |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 2005 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9781740593700 |
ISBN-10 | 1740593707 |
EAN | 9781740593700 |
Sprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |