Chokolade
157,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788700398467
Chokolade er anvendelig til mange slags lækker mad. Den populære tv-kok kommer hele vejen rundt om den store delikatesse: bagværk og andre opskrifter med chokolade - også hovedretter! - pynt og konfekture samt kakaotræets spændende 4.000 år lange historie, chokoladefremstilling og -typer. Illustreret.
Forfatter | Claus Meyer Nielsen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 12. nov. 1999 |
Sideantal | 168 |
Bredde | 228 |
Højde | 216 |
Dybde | 14 |
Vægt | 368 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 12. nov. 1999 |
Oplag | 2 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788700398467 |
ISBN-10 | 8700398462 |
EAN | 9788700398467 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsillustrator | Inge Rand - Sisterbrandt |
Illustreret i farver/sh | Nej |