Et bord i Toscana
98,75 kr
500
ISBN
9788700483163
Forbes' populære bøger om sydeuropæisk mad og madkultur med forfatterens egne stemningsmættede farvetegninger. Ordnet geografisk beskrives egnsretter, restauranter, vine og mennesker på en personlig og varm måde.
Undertitel | Klassiske retter fra Italiens hjerte |
---|---|
Forfatter | Leslie Forbes |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. okt. 2000 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 168 |
Højde | 259 |
Dybde | 10 |
Vægt | 267 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 20. okt. 2000 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788700483163 |
ISBN-10 | 8700483168 |
EAN | 9788700483163 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Bjørn Bredal Hansen |
Illustreret i farver/sh | Nej |