Vinsmagningens abc
128,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702012194
Glem alt om vinguruernes underlige udtryk og gurglende lyde - lær i stedet at bruge dine sanser og sunde fornuft! Lars Torstenson giver en grundlæggende indføring i vinsmagningen med praktiske råd til, hvordan man smager, opbevarer og serverer vin samt forslag til sammensætninger af mad og den rette vin. Flot illustreret af Tine Duch og Lars Boesgaard. Lars Torstenson er ansvarlig for vinproduktionen på to vingårde i Provence.
Forfatter | Lars Torstenson |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. jun. 2002 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 226 |
Højde | 216 |
Dybde | 16 |
Vægt | 821 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 31. okt. 2003 |
Oplag | 2 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788702012194 |
ISBN-10 | 8702012197 |
EAN | 9788702012194 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |