Frøken Jensens Kogebog
68,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702233049
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på klassiske danske retter.
De bedste frikadeller, karbonader, krebinetter, hakkebøffer og forloren hare
Flæskesteg og flæskesvær, hamburgerryg, glaseret skinke, flæsk og mørbradbøffer
Kåldolmere, grønlangkål, kalvespidsbryst, gode ben, tunge, hjerter og gule ærter
Hønsekødsuppe, kylling i skilt sovs og tarteletter med alt godt
Klassiske fiskeretter fra fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade over kogt torsk med sennepssovs til stegt rødspætte og hornfisk
Alt klassisk tilbehør: kartofler, grønsager, sovs og fond
Undertitel | Klassisk dansk mad |
---|---|
Forfatter | Kristine Marie Jensen |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger af kendte personer, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. aug. 2017 |
Sideantal | 48 |
Bredde | 164 |
Højde | 238 |
Dybde | 12 |
Vægt | 282 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 17. aug. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702233049 |
ISBN-10 | 8702233049 |
EAN | 9788702233049 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Sara Mille Jessen - MilleArtDesign |
Illustreret i farver/sh | Nej |