Ernærings- og fødevareleksikon
298,75 kr
På lager
ISBN
9788712036395
Revideret og udvidet udgave.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.
Forfatter | Niels Lyhne;Elin Kirkegaard |
---|---|
Forlag | Gads Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Leksika |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. apr. 2006 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 140 |
Højde | 216 |
Dybde | 20 |
Vægt | 506 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 19. feb. 2015 |
Oplag | 4 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788712036395 |
ISBN-10 | 8712036390 |
EAN | 9788712036395 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |