Ernærings- og fødevareleksikon

Af: Niels Lyhne;Elin Kirkegaard
298,75 kr
På lager
ISBN
9788712036395
Revideret og udvidet udgave.

Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.

Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.
Specifikationer
Forfatter Niels Lyhne;Elin Kirkegaard
Forlag Gads Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Leksika
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 11. apr. 2006
Sideantal 256
Bredde 140
Højde 216
Dybde 20
Vægt 506
Første udgave 2006
Oplagsdato 19. feb. 2015
Oplag 4
Udgave 4
ISBN-13 9788712036395
ISBN-10 8712036390
EAN 9788712036395
Sprog dan
Orignalsprog dan
Oversætter null
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.