Bourbon

Af: Henrik Brandt
298,75 kr
På lager
ISBN
9788712059264
Alt hvad du behøver at vide om Bourbon, Rye og de andre amerikanske whiskeytyper.

Amerikansk whiskey – og specielt Bourbon – har været inde i en fantastisk udvikling de seneste 5-6 år, og man taler ligefrem om et ”Bourbon boom”. Amerikansk whiskey ikke bare staves anderledes end den skotske fætter (whisky) – det smager også helt anderledes. Blødt, rundt og helt, helt vidunderligt.

Stort set det hele produceres i Kentucky og Tennessee. Den mest udbredte type er Bourbon, som udgør 75 % af alt, hvad der drikkes, men der er faktisk intet mindre end 36 officielle amerikanske whiskeytyper, brygget på rug, byg, hvede eller majs eller en blanding af det hele. Det kan drikkes rent, i cocktails, ved bålet, i lænestolen og kan lokke selv de mest bitre modstandere af skotsk whisky i fordærv.

Bourbon – Bogen om Amerikansk Whiskey fortæller hele historien og alt det, du behøver at vide om denne skønne drik. Som den legendariske amerikanske tv-vært Johnny Carson  har formuleret det: “Happiness is having a rare steak, a bottle of whiskey, and a dog to eat the rare steak.”
Specifikationer
Undertitel Amerikansk Whiskey
Forfatter Henrik Brandt
Forlag Gads Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Amerika, Mad og drikke: spiritus og cocktails
Varegruppe Vin, Spiritus & Øl
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 29. nov. 2019
Sideantal 208
Bredde 184
Højde 254
Dybde 21
Vægt 687
Første udgave 2019
Oplagsdato 29. nov. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788712059264
ISBN-10 8712059269
EAN 9788712059264
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.