Det økologiske køkken
69,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788714298319
ISBN-13 | 9788714298319 |
---|---|
EAN | 9788714298319 |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Fagbøger, nedsatte & tilbud | ![]() |
EkspeditionsID | 1542 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788714298319 | ![]() |
ISBN | 87-14-29831-7 | |
BOPISBN13 | 9788714298319 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Det økologiske køkken | ![]() |
Varetekst | Det økologiske køkken | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Det økologiske køkken | |
EkspeditionsVaretekst | BROKSØ OG RASMUSSEN, DET ØKOLOGISKE KØKKEN GBF | ![]() |
BookScan-Titel | Det økologiske køkken | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | kogebøger | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Økologisk kogebog med opskrifter på alt fra morgenmad og frokostretter til middagsretter og bagværk inddelt efter årets måneder | |
Forlagstekst | Det økologiske køkken er en praktisk grundkogebog med opskrifter på alt fra morgenmad og frokostretter til middagsretter og bagværk. Dejlige retter til både hverdag og fest lavet af primært friske danske varer. Det økologiske køkken er fuld af dejlige opskrifter på retter, hvor de råvarer, der bruges, kan købes økologiske i Danmark. Desuden lægges bl.a. vægt på resurseforbruget under tilberedningen, fordi der her kan tænkes mere økologisk end man umiddelbart skulle tro. Friske danske varer samt en ernæringsmæssig og kulinarisk vurdering har været bestemmende for valget af opskrifter og den månedsvise opdeling af bogen. Derudover har variation samt god, nem og spændende mad været andre kodeord. Bogen har bud til dem der holder af kendt dansk mad og til dem der vil have fremmede og mere utraditionelle retter. Der er opskrifter både med og uden kød. | ![]() |
Anden information | På omslaget: Dejlige opskrifter, miljøvenlige køkkentips, råvareleksikon - fisk, skaldyr, fjerkræ, kalvekød, oksekød, lammekød, svinekød, vildt, grønsager, frugt | |
ForlagsNavn | Høst | ![]() |
Bibliografisk historie | Tidligere: 1. udgave, opstillet under: Broksø, Merete. 1994. 144 sider¤2. udgave | |
Medforfatter | Merete Broksøe, Asta Rasmussen | ![]() |
MusikGenre | -1 | |
MusikType | -1 | |
Bredde | 178 | ![]() |
Dybde | 15 | ![]() |
Højde | 247 | ![]() |
Vægt | 630 | ![]() |
Indbindingsform | 12 | ![]() |
Sider | 189 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2012-09-19 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.1 | |
ThemaKode | WBA | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 552 705 4 | |
FørsteUdgivÅr | 2004 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 2 | |
ÅrForSenesteOplag | 2004 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2004 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2004-11-23 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
DagForSenesteÆndring | 2012-09-19 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20041213120130 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20041125 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
Ophavsangivelse | Merete Broksø¤Asta Rasmussen | |
Personnavn | Merete Broksø | |
Post status | n | |
Post Type | e | |
Periodicums frekvens | ||
Festskrift | ikke festskrift | |
Periodicumtype | ||
Skønlitterær form | ||
Biografiform | ||
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | m | |
Udgivelsesstatus | u | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | a | |
Supplerende generel materialebetegnelse | ||
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Supplerende specifik materialebetegnelse | ||
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | dan | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Narayana Press, Gylling | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200502 | |
Udgivelsesår | 2004 |
Bøger i samme varegruppe: