Danskernes småkager
198,75 kr
På lager
ISBN
9788717045446
Småkagen er på alle måder dansk – vi har kendt den siden middelalderen og har indtaget den til alle årets og livets traditioner gennem tiden.
Særligt ved juletid har vi behov for historier knyttet til vores julebag. Men danskerne vil i det hel taget gerne selv prøve kræfter med bagværk, som bærer en lang historie. Det giver nemlig mening at tilberede og servere anretninger med historie og derved selv bidrage til, at historien ikke forsvinder, men bliver givet videre til de kommende generationer.
Småkager er et overkommeligt bagværk med få ingredienser, et passende tidsforbrug og med en relativt lang holdbarhed. De kan varieres i det mangfoldige og er enkle at servere til hverdagens kaffetår og gildernes kaffeborde.
Småkager er indbegrebet af dansk madkultur, men mange opskrifter er gået i glemmebogen – og det er ærgerligt, for de smager stadig skønt.
Madhistorikeren Bettina Buhl – er en ofte brugt konsulent på populære tv-programmer – graver her de bedste af de traditionelle opskrifter frem og præsenterer dem, så de er opdateret for et moderne publikum. Alle opskrifter ledsages af spændende fakta om deres baggrunds- og kulturhistorie.
Bliv klogere på de skjulte skatte i vores fælles bagekultur.
Særligt ved juletid har vi behov for historier knyttet til vores julebag. Men danskerne vil i det hel taget gerne selv prøve kræfter med bagværk, som bærer en lang historie. Det giver nemlig mening at tilberede og servere anretninger med historie og derved selv bidrage til, at historien ikke forsvinder, men bliver givet videre til de kommende generationer.
Småkager er et overkommeligt bagværk med få ingredienser, et passende tidsforbrug og med en relativt lang holdbarhed. De kan varieres i det mangfoldige og er enkle at servere til hverdagens kaffetår og gildernes kaffeborde.
Småkager er indbegrebet af dansk madkultur, men mange opskrifter er gået i glemmebogen – og det er ærgerligt, for de smager stadig skønt.
Madhistorikeren Bettina Buhl – er en ofte brugt konsulent på populære tv-programmer – graver her de bedste af de traditionelle opskrifter frem og præsenterer dem, så de er opdateret for et moderne publikum. Alle opskrifter ledsages af spændende fakta om deres baggrunds- og kulturhistorie.
Bliv klogere på de skjulte skatte i vores fælles bagekultur.
Undertitel | Et småkageleksikon |
---|---|
Forfatter | Bettina Buhl |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. okt. 2015 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 208 |
Højde | 238 |
Dybde | 16 |
Vægt | 580 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 30. okt. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717045446 |
ISBN-10 | 8717045444 |
EAN | 9788717045446 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |