Hygiejne og mad

Af: Charlotte Bjerre
150,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788721000219
Hygiejne og mad er for alle, der ønsker viden om hvad der er god hygiejne og hvad der ikke er i forbindelse med levnedsmidler. Levnedsmidlerne følges, fra de ankommer til køkkenet, og til de er klar til servering. Det bliver belyst, hvordan man i praksis forhindrer, at manden giver anledning til levnedsmiddelbårne sygdomme: Dels via produktionskontrol, dels via opretholdelse af god hygiejne i forbindelse med lokaler, udstyr og personale.
Specifikationer
Forfatter Charlotte Bjerre
Forlag Borgen
Indbinding Hæftet
Varegruppe Samlemærker
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 26. mar. 1996
Sideantal 82
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 26. mar. 1996
Oplag 2
Udgave 2
ISBN-13 9788721000219
ISBN-10 8721000212
EAN 9788721000219
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.