Hygiejne og mad
150,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788721000219
Hygiejne og mad er for alle, der ønsker viden om hvad der er god hygiejne og hvad der ikke er i forbindelse med levnedsmidler. Levnedsmidlerne følges, fra de ankommer til køkkenet, og til de er klar til servering. Det bliver belyst, hvordan man i praksis forhindrer, at manden giver anledning til levnedsmiddelbårne sygdomme: Dels via produktionskontrol, dels via opretholdelse af god hygiejne i forbindelse med lokaler, udstyr og personale.
Forfatter | Charlotte Bjerre |
---|---|
Forlag | Borgen |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Samlemærker |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. mar. 1996 |
Sideantal | 82 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 26. mar. 1996 |
Oplag | 2 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788721000219 |
ISBN-10 | 8721000212 |
EAN | 9788721000219 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |