Tokyo for foodies
Tokyo er en by, hvor ekstrem omsorg og øje for detaljerne ikke kun er forbeholdt fine dining, men findes overalt. Hvis man bare ved, hvor man skal lede, så er byen sprængfuld af enkle, sjove, billige og frem for alt svimlende lækre steder.
Tokyo for foodies er en yderst subjektiv guide til de bedste af disse steder.Det er en guide til trange stræder, røgfyldte yakinikusteder, kantede ramenkroge, cocktailbarer i garderobeskabsstørrelse og uregerlige punkizakayor med fantastiske småretter og skinnende rene toiletter.
Den hjælper dig med at finde de bedste køkken- og madbutikker, dechifrere menuer og etiketteregler, og du får ligeledes tips til, hvordan du finder frem til førsteklasses mad selv i den lokale nærbutik.
Tokyo for foodies er første bog i en ny serie kulinariske rejseguides.
Forfatter | Jonas Cramby |
---|---|
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener, Rejsebøger og rejseguides, Rejsebøger og rejseguides: Madproducerende og drikkeproducerende regioner, Rejser: råd og tips: generelt |
Varegruppe | Rejseførere |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. okt. 2019 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 162 |
Højde | 221 |
Dybde | 17 |
Vægt | 449 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 16. okt. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740658323 |
ISBN-10 | 8740658325 |
EAN | 9788740658323 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Anne Skov Thomsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |