Madkundskabsundervisning
Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse.
Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dannelsesmål.
Bogen rummer også korte læremidler til brug i grundskolen, eksempler på undervisningsforløb og metoder til evaluering af madkundskabsundervisningen.
Madkundskabsundervisning – en fagmetodik henvender sig til studerende og undervisere i madkundskab, som vil have konkrete og velbegrundede metoder til, hvordan man kan undervise i faget.
Undertitel | en fagmetodik |
---|---|
Forfatter | Helle Brønnum Carlsen |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Bog |
Thema koder | Uddannelse. Pædagogik |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. aug. 2019 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 158 |
Højde | 230 |
Dybde | 10 |
Vægt | 205 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 15. aug. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788741274171 |
ISBN-10 | 8741274171 |
EAN | 9788741274171 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |