Madkundskabsundervisning
Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse.
Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dannelsesmål.
Bogen rummer også korte læremidler til brug i grundskolen, eksempler på undervisningsforløb og metoder til evaluering af madkundskabsundervisningen.
Madkundskabsundervisning – en fagmetodik henvender sig til studerende og undervisere i madkundskab, som vil have konkrete og velbegrundede metoder til, hvordan man kan undervise i faget.
| Undertitel | en fagmetodik |
|---|---|
| Forfatter | Helle Brønnum Carlsen |
| Forlag | Hans Reitzels Forlag |
| Indbinding | Bog |
| Thema koder | Uddannelse. Pædagogik |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 15. aug. 2019 |
| Sideantal | 144 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 15. aug. 2019 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788741274171 |
| ISBN-10 | 8741274171 |
| EAN | 9788741274171 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




