Introduktion til levnedsmidlers kvalitet. Extern kvalitet
237,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207122
Ny udgave se: 87-502-0916-7
Undertitel | subjektiv måling, objektiv måling, kvalitetskontrol |
---|---|
Forfatter | Poul Erner Andersen, Jørgen Risum |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Naturvidenskab, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 216 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1991 |
Oplagsdato | 1. jan. 1991 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788750207122 |
ISBN-10 | 8750207121 |
EAN | 9788750207122 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |