Introduktion til levnedsmidlers kvalitet. Extern kvalitet
237,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207122
Ny udgave se: 87-502-0916-7
| Undertitel | subjektiv måling, objektiv måling, kvalitetskontrol |
|---|---|
| Forfatter | Poul Erner Andersen, Jørgen Risum |
| Forlag | Polyteknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
| Varegruppe | Naturvidenskab, div. |
| Ekspedition | Poly |
| Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
| Sideantal | 216 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1991 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1991 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 3 |
| ISBN-13 | 9788750207122 |
| ISBN-10 | 8750207121 |
| EAN | 9788750207122 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Dansk |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


