Introduktion til levnedsmiddelteknologien. Kulhydrater, fedtstoffer og proteiner
297,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207498
Forfatter | Poul Erner Andersen |
---|---|
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 1 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1993 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788750207498 |
ISBN-10 | 8750207490 |
EAN | 9788750207498 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |