Introduktion til vore levnedsmidler
297,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207528
Præsenterer grundlæggende viden om biokemi, mikrobiologi og mikrobielle ødelæggelsesprocesser, varmeteknologi og emballage med relation til levnedsmiddelteknologien. Hertil elementær kostlære og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om levnedsmidlernes sammensætning.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Undertitel | Baggrund |
---|---|
Forfatter | Poul Erner Andersen |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 222 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1994 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788750207528 |
ISBN-10 | 8750207520 |
EAN | 9788750207528 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |