Introduktion til vore levnedsmidler

Af: Poul Erner Andersen
325,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207573
Behandler konserveringsmetoderne pasteurisering, sterilisering, køling, frysning, tørring, røgning, saltning, sukring, fermentering, eddikekonservering, konserveringsmidler og stråling. For hver type gennemgås de grundlæggende principper og de ændringer, de fremkalder i levnedsmidlerne, samt de anvendte teknologier.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Specifikationer
Undertitel Konservering
Forfatter Poul Erner Andersen
Forlag Polyteknisk Forlag
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition Poly
Udgivelsesdato 5. jan. 1
Sideantal 280
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1994
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788750207573
ISBN-10 8750207571
EAN 9788750207573
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.