Introduktion til vore levnedsmidler
325,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207573
Behandler konserveringsmetoderne pasteurisering, sterilisering, køling, frysning, tørring, røgning, saltning, sukring, fermentering, eddikekonservering, konserveringsmidler og stråling. For hver type gennemgås de grundlæggende principper og de ændringer, de fremkalder i levnedsmidlerne, samt de anvendte teknologier.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Undertitel | Konservering |
---|---|
Forfatter | Poul Erner Andersen |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 280 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1994 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788750207573 |
ISBN-10 | 8750207571 |
EAN | 9788750207573 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |