Introduktion til vore levnedsmidler. Kvalitetsfaktorer
325,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207672
Præsenterer kvalitetsbegrebet inden for levnedsmiddelområdet samt de love og regler, der regulerer området. Herefter gennem-gås de mange processer, der kan medvirke til at ændre levneds-midlers kvalitet: fysiske, kemiske og mikrobiologiske. Hertil kommer kapitler om sundhed, bevaring og forbedring af kvalitet samt om tilsætningsstoffer.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
| Forfatter | Poul Erner Andersen |
|---|---|
| Forlag | Polyteknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | Poly |
| Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
| Sideantal | 280 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1995 |
| Oplagsdato | 5. jan. 1 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Introduktion til vore levnedsmidler |
| ISBN-13 | 9788750207672 |
| ISBN-10 | 8750207679 |
| EAN | 9788750207672 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Dansk |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





