Introduktion til vore levnedsmidler. Kvalitetsfaktorer
325,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207672
Præsenterer kvalitetsbegrebet inden for levnedsmiddelområdet samt de love og regler, der regulerer området. Herefter gennem-gås de mange processer, der kan medvirke til at ændre levneds-midlers kvalitet: fysiske, kemiske og mikrobiologiske. Hertil kommer kapitler om sundhed, bevaring og forbedring af kvalitet samt om tilsætningsstoffer.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Forfatter | Poul Erner Andersen |
---|---|
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 280 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1995 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Introduktion til vore levnedsmidler |
ISBN-13 | 9788750207672 |
ISBN-10 | 8750207679 |
EAN | 9788750207672 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |