Introduktion til vore levnedsmidler. Kvalitetsfaktorer

Af: Poul Erner Andersen
325,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207672
Præsenterer kvalitetsbegrebet inden for levnedsmiddelområdet samt de love og regler, der regulerer området. Herefter gennem-gås de mange processer, der kan medvirke til at ændre levneds-midlers kvalitet: fysiske, kemiske og mikrobiologiske. Hertil kommer kapitler om sundhed, bevaring og forbedring af kvalitet samt om tilsætningsstoffer.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Specifikationer
Forfatter Poul Erner Andersen
Forlag Polyteknisk Forlag
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition Poly
Udgivelsesdato 5. jan. 1
Sideantal 280
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1995
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 1
Serie Introduktion til vore levnedsmidler
ISBN-13 9788750207672
ISBN-10 8750207679
EAN 9788750207672
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.