Introduktion til vore levnedsmidler
368,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207856
Behandler forskellige metoder til måling af levnedsmidlers eksterne kvalitet, herunder både sensoriske metoder og objektive metoder - forbrugerbedømmelser, laboratoriebedømmelser og ekspert-bedømmelser. Desuden gennemgås metoder til vare- og proces-kontrol. Bogen afsluttes med nogle statistiske grundbegreber.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
| Undertitel | Kvalitetsmålinger |
|---|---|
| Forfatter | Poul Erner Andersen |
| Forlag | Polyteknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | Poly |
| Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
| Sideantal | 287 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1996 |
| Oplagsdato | 5. jan. 1 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788750207856 |
| ISBN-10 | 8750207857 |
| EAN | 9788750207856 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Dansk |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



