Introduktion til vore levnedsmidler
368,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207856
Behandler forskellige metoder til måling af levnedsmidlers eksterne kvalitet, herunder både sensoriske metoder og objektive metoder - forbrugerbedømmelser, laboratoriebedømmelser og ekspert-bedømmelser. Desuden gennemgås metoder til vare- og proces-kontrol. Bogen afsluttes med nogle statistiske grundbegreber.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Undertitel | Kvalitetsmålinger |
---|---|
Forfatter | Poul Erner Andersen |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 287 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1996 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788750207856 |
ISBN-10 | 8750207857 |
EAN | 9788750207856 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |