Introduktion til vore levnedsmidler. Bd 2
467,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207863
Efter en generel indføring i planteproduktionen gennemgås grup-perne korn, grøntsager og frugter samt de industrier, der forarbej-der dem. Bogen behandler bl.a. råvarerne, de ændringer, disse udsættes for, og de industrielle oparbejdnings- og konserverings-metoder. Hertil elementær plantelære og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og næringsstofindhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
| Undertitel | Vegetabilske næringsmidler |
|---|---|
| Forfatter | Poul Erner Andersen |
| Forlag | Polyteknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Mad, vin, div. |
| Ekspedition | Poly |
| Udgivelsesdato | 20. jan. 1997 |
| Sideantal | 392 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1997 |
| Oplagsdato | 5. jan. 1 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788750207863 |
| ISBN-10 | 8750207865 |
| EAN | 9788750207863 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Dansk |
| Artist | Ove Broo Sørensen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




