Introduktion til vore levnedsmidler. Bd 2
467,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207863
Efter en generel indføring i planteproduktionen gennemgås grup-perne korn, grøntsager og frugter samt de industrier, der forarbej-der dem. Bogen behandler bl.a. råvarerne, de ændringer, disse udsættes for, og de industrielle oparbejdnings- og konserverings-metoder. Hertil elementær plantelære og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og næringsstofindhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Undertitel | Vegetabilske næringsmidler |
---|---|
Forfatter | Poul Erner Andersen |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 20. jan. 1997 |
Sideantal | 392 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788750207863 |
ISBN-10 | 8750207865 |
EAN | 9788750207863 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Artist | Ove Broo Sørensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |