Introduktion til vore levnedsmidler Bd 3
397,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207900
Efter en generel indføring i den animalske produktion gennemgås grupperne rødt kød, hvidt kød, æg og mælk. Bogen behandler herefter råvarerne, deres ernæringsmæssige betydning og de forandringer, disse kommer ud for under almindelige oparbejd-nings- og konserveringsprocesser. Hertil grundlæggende oplys-ninger om dyr og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og næringsstofindhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Undertitel | Animalske næringsmidler |
---|---|
Forfatter | Poul Erner Andersen |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 21. maj 2001 |
Sideantal | 448 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2001 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788750207900 |
ISBN-10 | 8750207903 |
EAN | 9788750207900 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Artist | Ove Broo Sørensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |