Introduktion til vore levnedsmidler Bd 3
397,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207900
Efter en generel indføring i den animalske produktion gennemgås grupperne rødt kød, hvidt kød, æg og mælk. Bogen behandler herefter råvarerne, deres ernæringsmæssige betydning og de forandringer, disse kommer ud for under almindelige oparbejd-nings- og konserveringsprocesser. Hertil grundlæggende oplys-ninger om dyr og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og næringsstofindhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
| Undertitel | Animalske næringsmidler |
|---|---|
| Forfatter | Poul Erner Andersen |
| Forlag | Polyteknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | Poly |
| Udgivelsesdato | 21. maj 2001 |
| Sideantal | 448 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2001 |
| Oplagsdato | 5. jan. 1 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788750207900 |
| ISBN-10 | 8750207903 |
| EAN | 9788750207900 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Dansk |
| Artist | Ove Broo Sørensen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




