Introduktion til vore levnedsmidler Bd 3

Af: Poul Erner Andersen
397,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750207900
Efter en generel indføring i den animalske produktion gennemgås grupperne rødt kød, hvidt kød, æg og mælk. Bogen behandler herefter råvarerne, deres ernæringsmæssige betydning og de forandringer, disse kommer ud for under almindelige oparbejd-nings- og konserveringsprocesser. Hertil grundlæggende oplys-ninger om dyr og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og næringsstofindhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Specifikationer
Undertitel Animalske næringsmidler
Forfatter Poul Erner Andersen
Forlag Polyteknisk Forlag
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition Poly
Udgivelsesdato 21. maj 2001
Sideantal 448
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2001
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788750207900
ISBN-10 8750207903
EAN 9788750207900
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Artist Ove Broo Sørensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.