Introduktion til vore levnedsmidler
347,50 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9788750207917
Behandler oprensede eller isolerede kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Gennemgang af deres ernæringsmæssige betydning, deres oparbejdning og deres anvendelse i levnedsmiddel-industrien. Hertil generelle oplysninger om energigivende nærings-midler og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og indhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
| Undertitel | Raffinerede levnedsmidler |
|---|---|
| Forfatter | Poul Erner Andersen |
| Forlag | Polyteknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Mad, vin, div. |
| Ekspedition | Poly |
| Udgivelsesdato | 5. okt. 1998 |
| Sideantal | 360 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 5. jan. 1 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Introduktion til vore levnedsmidler |
| ISBN-13 | 9788750207917 |
| ISBN-10 | 8750207911 |
| EAN | 9788750207917 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Dansk |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




