Introduktion til vore levnedsmidler
347,50 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9788750207917
Behandler oprensede eller isolerede kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Gennemgang af deres ernæringsmæssige betydning, deres oparbejdning og deres anvendelse i levnedsmiddel-industrien. Hertil generelle oplysninger om energigivende nærings-midler og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og indhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Undertitel | Raffinerede levnedsmidler |
---|---|
Forfatter | Poul Erner Andersen |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 5. okt. 1998 |
Sideantal | 360 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Introduktion til vore levnedsmidler |
ISBN-13 | 9788750207917 |
ISBN-10 | 8750207911 |
EAN | 9788750207917 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |