Introduktion til vore levnedsmidler

Af: Poul Erner Andersen
347,50 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9788750207917
Behandler oprensede eller isolerede kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Gennemgang af deres ernæringsmæssige betydning, deres oparbejdning og deres anvendelse i levnedsmiddel-industrien. Hertil generelle oplysninger om energigivende nærings-midler og tabeller med bl.a. supplerende oplysninger om forbrug og indhold.
Lærebog for levnedsmiddelingeniører, levnedsmiddelteknikere, økonomaer og andre.
Specifikationer
Undertitel Raffinerede levnedsmidler
Forfatter Poul Erner Andersen
Forlag Polyteknisk Forlag
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition Poly
Udgivelsesdato 5. okt. 1998
Sideantal 360
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1998
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 1
Serie Introduktion til vore levnedsmidler
ISBN-13 9788750207917
ISBN-10 8750207911
EAN 9788750207917
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.