Introduktion til vore levnedsmidler. Animalske næringsmidler

Af: Poul Erner Andersen
467,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750209294
Kød og mælk er to vigtige bestanddele i vor daglige kost. De giver os knap en trediedel af det daglige energiindtag, og de er med til at gøre kosten afvekslende - både kulinarisk og ernæringsmæssigt.
Der foreligger efterhånden megen forskning om, hvad der sker på det molekyære niveau - fra det levende dyr til forbrugerens køkken. Noget af den viden er gengivet i de tre første kapitler og indarbejdet i resten af bogen. I de følgende elleve kapitler gennemgås animalske råvarer og de ændringer, de kan komme ud for under de almindelige oparbejdnings- og konserveringsprocesser. Produkterne falder i tre grupper: Rødt kød (okse og svin), hvidt kød (fjerkræ og fisk) og mælk.
Specifikationer
Forfatter Poul Erner Andersen
Forlag Polyteknisk Forlag
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition Poly
Udgivelsesdato 13. dec. 2001
Sideantal 431
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 2
Serie Introduktion til vore levnedsmidler
ISBN-13 9788750209294
ISBN-10 8750209299
EAN 9788750209294
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Artist Ove Broo Sørensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.