Introduktion til vore levnedsmidler. Animalske næringsmidler
467,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750209294
Kød og mælk er to vigtige bestanddele i vor daglige kost. De giver os knap en trediedel af det daglige energiindtag, og de er med til at gøre kosten afvekslende - både kulinarisk og ernæringsmæssigt.
Der foreligger efterhånden megen forskning om, hvad der sker på det molekyære niveau - fra det levende dyr til forbrugerens køkken. Noget af den viden er gengivet i de tre første kapitler og indarbejdet i resten af bogen. I de følgende elleve kapitler gennemgås animalske råvarer og de ændringer, de kan komme ud for under de almindelige oparbejdnings- og konserveringsprocesser. Produkterne falder i tre grupper: Rødt kød (okse og svin), hvidt kød (fjerkræ og fisk) og mælk.
Der foreligger efterhånden megen forskning om, hvad der sker på det molekyære niveau - fra det levende dyr til forbrugerens køkken. Noget af den viden er gengivet i de tre første kapitler og indarbejdet i resten af bogen. I de følgende elleve kapitler gennemgås animalske råvarer og de ændringer, de kan komme ud for under de almindelige oparbejdnings- og konserveringsprocesser. Produkterne falder i tre grupper: Rødt kød (okse og svin), hvidt kød (fjerkræ og fisk) og mælk.
Forfatter | Poul Erner Andersen |
---|---|
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 13. dec. 2001 |
Sideantal | 431 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Introduktion til vore levnedsmidler |
ISBN-13 | 9788750209294 |
ISBN-10 | 8750209299 |
EAN | 9788750209294 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Artist | Ove Broo Sørensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |