Når vildtet er skudt
197,50 kr
På lager
ISBN
9788759024867
Gode råd om behandling af dansk vildt, så som flåning, tilberedning, aldersbedømmelse, trofæbehandling, tilberedning af skind m. m.
Forfatter | Aage Weitemeyer |
---|---|
Forlag | Hernov |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Jagt og skydning, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Hobby, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 12. nov. 2007 |
Sideantal | 127 |
Bredde | 175 |
Højde | 251 |
Dybde | 14 |
Vægt | 450 |
Første udgave | 1984 |
Oplagsdato | 14. feb. 2014 |
Oplag | 3 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788759024867 |
ISBN-10 | 8759024860 |
EAN | 9788759024867 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |