Ernæringsfysiologi

Af: Inger Marie Jørgensen;Niels Holmquist
395,00 kr
På lager
ISBN
9788762819061
Ernæringsfysiologi – en grundbog fører læseren sikkert og grundigt gennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Udgangspunktet er dansk kost og ernæringsforhold med inddragelse af danske kostundersøgelsesresultater. I den digitale version finder du multiple choice opgaver samt PowerPoint-filer med illustrationer til undervisningsbrug.  Forfatterne giver en overskuelig gennemgang af emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, som perspektiveres til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring. Bogen henvender sig til studerende på de mellemlange videregående uddannelser, herunder især uddannelsen i ernæring og sundhed og sygeplejerskeuddannelsen. I denne 3. udgave er både indhold og layout grundigt revideret for at give de bedste forudsætninger for tilegnelsen af stoffet. Ekstramateriale i form af multiple choice spørgsmål er tilgængelige via bogens elektroniske version.
Specifikationer
Undertitel en grundbog
Forfatter Inger Marie Jørgensen;Niels Holmquist
Forlag Gyldendal
Indbinding Hæftet
Thema koder For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. aug. 2019
Sideantal 352
Bredde 170
Højde 242
Dybde 18
Vægt 676
Første udgave 0
Oplagsdato 12. aug. 2019
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788762819061
ISBN-10 8762819061
EAN 9788762819061
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Per Baasch Jørgensen
Omslagsgrafiker Per Baasch Jørgensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.