Det fermenterede køkken

Af: Søren Ejlersen og Christine Bille Nielsen
298,75 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788770365574
Glæden ved det fermenterede starter med alt det liv, der opstår i glas og krukker, når de bobler og gærer på hylder og borde. Når du har fermenteret et flot batteri af grøntsager og safter, kan du til enhver tid lave et måltid med fuld styrke og smagfulde overraskelser. 

I DET FERMENTEREDE KØKKEN får du over 50 opskrifter på fermenteringer og ikke mindst udsøgte madopskrifter, hvori det fermenterede er tilsat. Prøv eksempelvis sprøde kimchipandekager, chili sin carne med chilimash, bibimbap med friske grøntsager, spejlæg og mul-kimchi, plante-hotdogs med agurkesalat, kombuchasennep og tomatketchup eller pommes frites med bearnaisesauce. 

De fermenterede sager tilføjer en ubestemmelig velsmag, der breder sig i munden, og som gør måltiderne mindeværdige. Det er unikke smagsnuancer, som kun kan skabes i netop dit køkken, med dine hænder og i dine fermenteringsglas. 

Det er det fermenterede køkkens magi!
Specifikationer
Forfatter Søren Ejlersen og Christine Bille Nielsen
Forlag People'sPress
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med frugt og grønsager, Mad og drikke osv.
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. okt. 2019
Sideantal 160
Bredde 178
Højde 248
Dybde 20
Vægt 567
Første udgave 2019
Oplagsdato 30. okt. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788770365574
ISBN-10 8770365571
EAN 9788770365574
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.