Almen fødevarehygiejne
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788770822503
Undertitel | certifikatuddannelsen |
---|---|
Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Naturvidenskab, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 68 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 1. jan. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 22 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770822503 |
ISBN-10 | 8770822506 |
EAN | 9788770822503 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |