Almen fødevarehygiejne
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788770822503
| Undertitel | certifikatuddannelsen |
|---|---|
| Forfatter | Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Naturvidenskab, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
| Sideantal | 68 |
| Første udgave | 2011 |
| Oplagsdato | 1. jan. 2011 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 22 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788770822503 |
| ISBN-10 | 8770822506 |
| EAN | 9788770822503 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Michael Blæhr |


