Lyst kød
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788770905398
I serien Det finere italienske køkken udkommer nu to bøger om henholdsvis Lyst kød og Mørkt kød. I Lyst kød kan man finde opskrifter på lam, kylling, kalkun, kalv, kanin, perlehøne, brisler mm., mens man i bogen Mørkt kød finder opskrifter med okse, svin, and, duer, vagtler og al slags vildt.
Lav fx andebryst i appelsin og Matini, Culotte paneret med mandler og løg eller Kaninmedaljoner med kartofler og oliven - alle lækre opskrifter fra det italienske køkken. Lær også mere om kødets historie, udskæringer, tilberedning og næringsværdi.
Til hver ret er angivet sværhedsgrad og forslag til vin, der passer godt til maden. Bagerst i bogen afslører en række italienske stjernekokke deres bedste opskrifter på lyst og mørkt kød.
Lav fx andebryst i appelsin og Matini, Culotte paneret med mandler og løg eller Kaninmedaljoner med kartofler og oliven - alle lækre opskrifter fra det italienske køkken. Lær også mere om kødets historie, udskæringer, tilberedning og næringsværdi.
Til hver ret er angivet sværhedsgrad og forslag til vin, der passer godt til maden. Bagerst i bogen afslører en række italienske stjernekokke deres bedste opskrifter på lyst og mørkt kød.
Forlag | Turbine |
---|---|
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 27. aug. 2012 |
Sideantal | 143 |
Bredde | 175 |
Højde | 284 |
Vægt | 360 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 27. aug. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Det finere italienske køkken |
ISBN-13 | 9788770905398 |
ISBN-10 | 8770905398 |
EAN | 9788770905398 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen |
Illustreret i farver/sh | Nej |