Lyst kød

198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788770905398
 I serien Det finere italienske køkken udkommer nu to bøger om henholdsvis Lyst kød og Mørkt kød. I Lyst kød kan man finde opskrifter på lam, kylling, kalkun, kalv, kanin, perlehøne, brisler mm., mens man i bogen Mørkt kød finder opskrifter med okse, svin, and, duer, vagtler og al slags vildt.

Lav fx andebryst i appelsin og Matini, Culotte paneret med mandler og løg eller Kaninmedaljoner med kartofler og oliven - alle lækre opskrifter fra det italienske køkken. Lær også mere om kødets historie, udskæringer, tilberedning og næringsværdi.

Til hver ret er angivet sværhedsgrad og forslag til vin, der passer godt til maden. Bagerst i bogen afslører en række italienske stjernekokke deres bedste opskrifter på lyst og mørkt kød.
Specifikationer
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 27. aug. 2012
Sideantal 143
Bredde 175
Højde 284
Vægt 360
Første udgave 2012
Oplagsdato 27. aug. 2012
Oplag 1
Udgave 1
Serie Det finere italienske køkken
ISBN-13 9788770905398
ISBN-10 8770905398
EAN 9788770905398
Sprog dan
Orignalsprog dan
Oversætter Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.