Brød, pizza og tærter
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788770905411
To nye titler i serien: Det finere italienske køkken
Pasta og Brød, pizza og tærter.
Få og enkle ingredienser, og succesen er sikker.
I disse bøger findes alt, hvad der skal til for at bage sprøde brød og duftende pizzaer, lave lækker hjemmelavet pasta og nye spændende saucer.
Oplev glæden ved hjemmelavet pasta, eller overrask vennerne med noget andet end den sædvanlige pizza.
I disse flotte kogebøger får du masser af forslag til lækre og fantasifulde hverdagsretter, forretter, festmåltider eller bare hyggelige mellemmåltider.
Flotte og inspirerende kogebøger med appetitvækkende billeder, spændende opskrifter og desuden forslag til vinvalg.
Pasta og Brød, pizza og tærter.
Få og enkle ingredienser, og succesen er sikker.
I disse bøger findes alt, hvad der skal til for at bage sprøde brød og duftende pizzaer, lave lækker hjemmelavet pasta og nye spændende saucer.
Oplev glæden ved hjemmelavet pasta, eller overrask vennerne med noget andet end den sædvanlige pizza.
I disse flotte kogebøger får du masser af forslag til lækre og fantasifulde hverdagsretter, forretter, festmåltider eller bare hyggelige mellemmåltider.
Flotte og inspirerende kogebøger med appetitvækkende billeder, spændende opskrifter og desuden forslag til vinvalg.
Forlag | Turbine |
---|---|
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 18. jun. 2012 |
Sideantal | 143 |
Bredde | 175 |
Højde | 284 |
Vægt | 360 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 18. jun. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Det finere italienske køkken |
ISBN-13 | 9788770905411 |
ISBN-10 | 877090541X |
EAN | 9788770905411 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen |
Illustreret i farver/sh | Nej |