Kager
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788770905442
I Kager kan man finde både lækre, enkle og mere raffinerede opskrifter på kager fra det finere italienske køkken. Lav fx en kastanjeroulade med ricotta med klar inspiration fra italien eller bag en klassisk frugttærte og server et glas Asti til.
Bagerst har du mulighed for at kigge stjernekokkene over skulderen, når de afslører deres bedste opskrifter på lækre dessertkager.
Til alle opskrifter i bogen er der angivet sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til dessertvin, der passer til.
Rigt illustreret med farvefotos.
Bagerst har du mulighed for at kigge stjernekokkene over skulderen, når de afslører deres bedste opskrifter på lækre dessertkager.
Til alle opskrifter i bogen er der angivet sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til dessertvin, der passer til.
Rigt illustreret med farvefotos.
Forlag | Turbine |
---|---|
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 27. jul. 2012 |
Sideantal | 143 |
Bredde | 175 |
Højde | 284 |
Vægt | 360 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 27. jul. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Det finere italienske køkken |
ISBN-13 | 9788770905442 |
ISBN-10 | 8770905444 |
EAN | 9788770905442 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen |
Illustreret i farver/sh | Nej |