Skind & ben
248,75 kr
500
ISBN
9788771415186
Claus Holm brød for alvor igennem på bogscenen i julen 2012, hvor hans bog “Stegeso - simremad i jern og ler” solgte 8.500 eksemplarer fra udgivelsen i oktobermåned og frem til nytår og nu har solgt flere end 10.000 eksemplarer. I 2013 var Claus Holm på banen med både“Lav mad med LAKRIDS” og grov-grønt-kogebogen “Rødder”. I foråret 2014 er Claus Holm på banen med endnu en kogebog, og denne gang står der fisk på menuen. I “Skind og Ben” er der fiskeretter for enhver smag og til ethvert temperament og evner i køkkenet - lige fra tun og makrel på dåse til søtunge, hummer og hornfisk.42 retter med fantastiske fotos af fotograf David Bering.
Forfatter | Claus Holm |
---|---|
Forlag | TURBINE |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 25. mar. 2014 |
Sideantal | 120 |
Bredde | 205 |
Højde | 265 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 25. mar. 2014 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788771415186 |
ISBN-10 | 8771415181 |
EAN | 9788771415186 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | David Bering |