Skøre grillerier
248,75 kr
500
ISBN
9788771415872
Under mottoet ’Alt kan grilles’ har tidligeredanmarksmester i grill Lars Hasse Olesen begået en grillkogebogmed spændende og anderledes opskrifter påalt fra store stege og tarteletter med høns i asparges tilhindbærsnitter og lagkagebunde! Hvorfor? Fordi du kan! Der sker noget med maden, når vi flytter tilberedningen ud til bålet eller grillen under åben himmel. Madlavningenbliver et fælles projekt, og maden smager bare bedre. Og med denne samling simple opskrifter i hånden er der lagtop til en sjov og afslappet oplevelse og et lækkert måltid. Bogen indeholder opskrifter på fugl, fisk og kød i mangeforskellige afskygninger, men også tilbehør og dessertkan du tilberede over grillkullene. Og sidst i bogen harforfatteren samlet sine bedste tips og tricks til succesved grillen – fra valg af udstyr og røgtræ til optænding oggrillmetode (direkte eller indirekte stegning).Lars Hasse Olesen har grillet, så længe han kan huske.Han er tidligere danmarksmester i grill og har deltaget igrillverdensmesterskabet med holdet Smokin Hot. Han er eventgriller for Weber og har deltaget som grillmester til et væld af koncerter, festivaler og andre arrangementer.Lars Hasse Olesen er udlært bager og arbejder til dagligsom bager og kok på UCL i Odense.
Forfatter | Lars Hasse Olesen |
---|---|
Forlag | TURBINE |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 21. maj 2014 |
Sideantal | 200 |
Bredde | 210 |
Højde | 245 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 21. maj 2014 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788771415872 |
ISBN-10 | 8771415874 |
EAN | 9788771415872 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | David Bering |