Frozen yogurt på den franske måde
248,75 kr
500
ISBN
9788771419184
New York har oplevet en regulær eksplosion af frozen yogurt-forhandlere de sidste par år, og henover sommeren 2014 kom turen til Danmark. I København med My FroYo Cup på Fiolstræde og Nørrebrogade, Chuck & Cherry på Vesterbrogade og Frozberry på Falkoner Allé. I Aarhus åbnede byens første rigtige frozen yogurtbutik i Guldsmedgade i maj. Rødovre, Lyngby, Aalborg og Randers er også på plads med de første frozen yogurt-butikker, og flere vil uden tvivl åbne døre over hele landet i løbet af de næste år.
Frozen yogurt er de parisiske søstre Constance og Mathilde Lorenzis indbydende bog om frozen yogurt på den franske måde. Søstrene er passionerede omkring yoghurt og åbnede deres første butik i Paris i 2010.
Bogen rummer 61 opskrifter på frozen yogurt, lassier, kager og desserter med yoghurt. Her er opskrifterne til dem, der har alt det rigtige udstyr – og til alle os andre, der bare har en fryser og en svaghed for yoghurt.
Undertitel | på den franske måde |
---|---|
Forfatter | Constance og Mathilde Lorenzis |
Forlag | TURBINE |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 3. dec. 2014 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 190 |
Højde | 235 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 3. dec. 2014 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788771419184 |
ISBN-10 | 8771419187 |
EAN | 9788771419184 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |