Mikrobiologi - i landbruget
92,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788774706694
De første syv kapitler beskriver det grundlæggende om mikroorganismerne og deres natur.
Herefter gennemgås i otte kapitler mikroorganismernes betydning i relation til smitte og sygdom, hygiejne, spildevand, omsætning i jorden, kompostering, konservering, bioteknologi og biologisk bekæmpelse.
Herefter gennemgås i otte kapitler mikroorganismernes betydning i relation til smitte og sygdom, hygiejne, spildevand, omsætning i jorden, kompostering, konservering, bioteknologi og biologisk bekæmpelse.
Forfatter | Benedikte Permin |
---|---|
Forlag | Landbrugsforlaget |
Thema koder | Agronomi og planteproduktion, Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Mikrobiologi (ikke-medicinsk) |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 86 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1997 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788774706694 |
ISBN-10 | 8774706691 |
EAN | 9788774706694 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |