Det danske landkøkken
97,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788774708803
Vi skal lære af vores fortid for at få kvalitet i vores nutid.
Tidligere blev madkulturen overleveret fra generation til generation ved mesterlære fra mor til datter med efterfølgende oplæring som ´ung pige i huset´ og med undervisning på husholdningsskoler. Denne oplæring er næsten ophørt.
Denne historiske kogebog videregiver et stykke madkultur, som vi husker den fra perioden 1950-80 fra landet til nutidens unge.
Tidligere blev madkulturen overleveret fra generation til generation ved mesterlære fra mor til datter med efterfølgende oplæring som ´ung pige i huset´ og med undervisning på husholdningsskoler. Denne oplæring er næsten ophørt.
Denne historiske kogebog videregiver et stykke madkultur, som vi husker den fra perioden 1950-80 fra landet til nutidens unge.
Forlag | Landbrugsforlaget, Dansk Landbrugs Medier |
---|---|
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 158 |
Højde | 240 |
Dybde | 12 |
Vægt | 414 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 1. jan. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788774708803 |
ISBN-10 | 8774708805 |
EAN | 9788774708803 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Foreword Author | Rut Jørgensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Ib Glaser |