Det danske landkøkken
97,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788774708803
Vi skal lære af vores fortid for at få kvalitet i vores nutid.
Tidligere blev madkulturen overleveret fra generation til generation ved mesterlære fra mor til datter med efterfølgende oplæring som ´ung pige i huset´ og med undervisning på husholdningsskoler. Denne oplæring er næsten ophørt.
Denne historiske kogebog videregiver et stykke madkultur, som vi husker den fra perioden 1950-80 fra landet til nutidens unge.
Tidligere blev madkulturen overleveret fra generation til generation ved mesterlære fra mor til datter med efterfølgende oplæring som ´ung pige i huset´ og med undervisning på husholdningsskoler. Denne oplæring er næsten ophørt.
Denne historiske kogebog videregiver et stykke madkultur, som vi husker den fra perioden 1950-80 fra landet til nutidens unge.
| Forlag | Landbrugsforlaget, Dansk Landbrugs Medier |
|---|---|
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | Egen |
| Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
| Sideantal | 128 |
| Bredde | 158 |
| Højde | 240 |
| Dybde | 12 |
| Vægt | 414 |
| Første udgave | 2004 |
| Oplagsdato | 1. jan. 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788774708803 |
| ISBN-10 | 8774708805 |
| EAN | 9788774708803 |
| Sprog | Dansk |
| Orignalsprog | Dansk |
| Foreword Author | Rut Jørgensen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Ib Glaser |





