Mad fra ord til bord - kogebøger i 400 år
162,50 kr
På lager
ISBN
9788777017834
Udgivelsen består af to separate bind:
Mad fra ord til bord - kogebøger i 400 år af Helle Brønnum Carlsen og Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år af Jette Benn.
Mad fra ord til bord - Kogebøger i 400 år og lærebøger i 100 år var temaet for en bogudstilling, der markerede, at hjemkundskabsuddannelsen og efteruddannelsen i 1999 havde 100 års jubilæum, idet uddannelsen til skolekøkkenlærerinde startede 1.12.1899 på det, der senere blev til Statens Lærerhøjskole, og som i dag er Danmarks Lærerhøjskole.
Mad fra ord til bord - kogebøger i 400 år af Helle Brønnum Carlsen og Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år af Jette Benn.
Mad fra ord til bord - Kogebøger i 400 år og lærebøger i 100 år var temaet for en bogudstilling, der markerede, at hjemkundskabsuddannelsen og efteruddannelsen i 1999 havde 100 års jubilæum, idet uddannelsen til skolekøkkenlærerinde startede 1.12.1899 på det, der senere blev til Statens Lærerhøjskole, og som i dag er Danmarks Lærerhøjskole.
Forfatter | Helle Brønnum Carlsen |
---|---|
Forlag | Danmarks Lærerhøjskole |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Pædagogik, Børn og forældre |
Ekspedition | AAUF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1999 |
Sideantal | 98 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 1. jan. 1999 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788777017834 |
ISBN-10 | 8777017838 |
EAN | 9788777017834 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |