Stevia
198,75 kr
Forventes at udkomme i uge 9
ISBN
9788777593659
STEVIA - Syndigt sød men kernesund, alternativet til sukker og sødemidler
Stevia er den søde nydelse uden dårlig samvittighed og dermed et ægte alternativ til sukker og sødestoffer. Stevia er en plante, der oprindelig stammer fra Colombia. Den søder uden kalorier, har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af immunsystemet. Derfor er Stevia også ideel ved overvægt, diabetes og neurodermitis.
De lande, der har haft godkendt Stevia i årtier, har kun de bedste erfaringer. Stevia er et kaloriefrit, naturligt sødemiddel velegnet til diabetikere og til alle, der vil tabe sig og leve sundere. Især for børn, der endnu mere end de voksne er udsat for et for højt sukkerforbrug, er Stevia ideelt, idet det heller ikke skader tænderne. I Japan er nu mere end 40 procent af de anvendte sødestoffer Stevia-produkter. Bogen giver detaljerede oplysninger om historie, forskning, medicin og brug af erfaringerne i andre lande, men den rummer også en opskriftsamling, der viser læseren, hvordan det er muligt at anvende Stevia i den daglige madlavning.
Stevia er for nylig blevet godkendt som levnedsmiddel i EU, og Stevia-produkter kan nu frit sælges i Danmark. Denne bog imødekommer et voksende behov for oplysning om Stevia og Stevia-produkter og rummer en mængde opskrifter og værdifulde tips.
Stevia er den søde nydelse uden dårlig samvittighed og dermed et ægte alternativ til sukker og sødestoffer. Stevia er en plante, der oprindelig stammer fra Colombia. Den søder uden kalorier, har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af immunsystemet. Derfor er Stevia også ideel ved overvægt, diabetes og neurodermitis.
De lande, der har haft godkendt Stevia i årtier, har kun de bedste erfaringer. Stevia er et kaloriefrit, naturligt sødemiddel velegnet til diabetikere og til alle, der vil tabe sig og leve sundere. Især for børn, der endnu mere end de voksne er udsat for et for højt sukkerforbrug, er Stevia ideelt, idet det heller ikke skader tænderne. I Japan er nu mere end 40 procent af de anvendte sødestoffer Stevia-produkter. Bogen giver detaljerede oplysninger om historie, forskning, medicin og brug af erfaringerne i andre lande, men den rummer også en opskriftsamling, der viser læseren, hvordan det er muligt at anvende Stevia i den daglige madlavning.
Stevia er for nylig blevet godkendt som levnedsmiddel i EU, og Stevia-produkter kan nu frit sælges i Danmark. Denne bog imødekommer et voksende behov for oplysning om Stevia og Stevia-produkter og rummer en mængde opskrifter og værdifulde tips.
Undertitel | syndigt sød men kernesund, alternativet til sukker og sødemidler |
---|---|
Forfatter | Barbara Simonsohn |
Forlag | Sphinx |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | 3740 |
Udgivelsesdato | 5. mar. 2012 |
Sideantal | 190 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 5. mar. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788777593659 |
ISBN-10 | 8777593650 |
EAN | 9788777593659 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Tysk |
Oversætter | Lizzi Nielsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Ulla Mayer-Raichle, Theo Hodapp, D. Niemann |