Hotel Fredensborg
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788777992223
Bogen, der er illustreret med fotografier af Søren Wesseltoft, er beretningen om det gæstfri hotel med personlig atmosfære, midt i Østersøen og den bornholmske klippenatur. I bogen gengives desuden en række af køkkenchef Claus Sees Dams fineste opskrifter.
Undertitel | Gæstfrihed og gastronomi på Bornholm gennem 100 år |
---|---|
Forfatter | Jacob Ludvigsen |
Forlag | Bornholms Tidende |
Indbinding | Ukendt |
Thema koder | Serviceerhverv |
Varegruppe | Lokalhistorie |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 6. jun. 2012 |
Sideantal | 141 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 6. jun. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788777992223 |
ISBN-10 | 8777992229 |
EAN | 9788777992223 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Søren Wesseltoft |