Almen fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
138,75 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9788778816887
Nu i 16. udgave - og nu med egen hjemmeside: www.ef.dk/hygiejne
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen.
Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.

Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.

På hjemmesiden: www.ef.dk/hygiejne kan du altid finde de nyeste opdateringer til materialet m.m.
Specifikationer
Forfatter Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 80
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 16
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse.
ISBN-13 9788778816887
ISBN-10 8778816882
EAN 9788778816887
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Michael Blæhr
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.