Fra chili til safran
127,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788779070462
Krydderier fascinerer os. De eksotiske dufte vækker minder om spændende rejser, gode restauranter og hyggelige besøg hos venner. Krydderier har gennem århundreder været med til at forsøde og forstærke vores tilværelse som fx elskovsstimulans, middel mod tandpine og naturligvis som smagsstoffer i madretter.
Kogebogen indeholder over 100 spændende opskrifter fra hele verden med chili, peber, safran, nelliker, karry, ingefær og mange andre.
Kogebogen indeholder over 100 spændende opskrifter fra hele verden med chili, peber, safran, nelliker, karry, ingefær og mange andre.
Undertitel | eksotiske krydderier a la carte |
---|---|
Forfatter | Troth Wells |
Forlag | Mellemfolkeligt Samvirke |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Fagbøger, nedsatte & tilbud |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 29. nov. 2000 |
Sideantal | 175 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788779070462 |
ISBN-10 | 8779070469 |
EAN | 9788779070462 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Engelsk |
Oversætter | Ida Mackintosh, Tonny Pedersen |
Illustreret i farver/sh | Nej |