Ernæringsforedrag
80,00 kr
På lager
ISBN
9788785002730
Virkningen af æggehvide, fedtstoffer, kulhydrater og salte. Kartoffelspisning og materialisme. Vandhovede.
Om forholdet mellem fødemidlerne og mennesket. Råkost og vegetarisme.
Ernæringsspørgsmål, børnenes kost, hærdning, gødskning.
3 foredrag holdt 23.9.1923, 31.7.1924 og 2.8.1924. GA 350 og 354.
Om forholdet mellem fødemidlerne og mennesket. Råkost og vegetarisme.
Ernæringsspørgsmål, børnenes kost, hærdning, gødskning.
3 foredrag holdt 23.9.1923, 31.7.1924 og 2.8.1924. GA 350 og 354.
Forfatter | Rudolf Steiner |
---|---|
Forlag | Antroposofisk Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Teosofi og antroposofi, Træning og kostvaner |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | ANTR |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 47 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1978 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788785002730 |
ISBN-10 | 8785002739 |
EAN | 9788785002730 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Tysk |
Oversætter | Rigmor Witt |
Illustreret i farver/sh | Nej |