Blomster på menuen
197,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788788762938
Præsentation af 42 spiselige blomster og med 183 madopskrifter. Den raffinerede kunst at bruge blomster i maden kan forvandle enhver livløs ret til et usædvanligt måltid, da både blomsternes duft og farve gør maden mere indbydende. Har man først fået blik for, hvordan havens blomsterflor kan gøre maden mere smagfuld og appetitlig, så er der mange gode oplevelser i vente.
Undertitel | præsentation af 42 spiselige blomster og med 183 madopskrifter |
---|---|
Forfatter | Anemette Olesen |
Forlag | Frydenlund |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 31. aug. 1994 |
Sideantal | 168 |
Bredde | 163 |
Højde | 246 |
Dybde | 13 |
Vægt | 244 |
Første udgave | 1994 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | De grønne |
ISBN-13 | 9788788762938 |
ISBN-10 | 8788762939 |
EAN | 9788788762938 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |