Human ernæring

Af: Gustav Nedergaard
310,00 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9788790363192
Tredie udgave af bogen er opdateret med de nyeste kostanbefalinger fra Fødevarerdirektoratet og Ernæringsrådet, fx "seks om dagen" og advarsler om transfedtsyrer i margarine.

Tredie udgave opsamler de nyeste forsknings- og forsøgsresultater, bl.a.:
- den seneste målsætning for ernæring i Danmark
- de nyeste kostundersøgelser i Danmark
- kostens betydning for faldet i hjertekar-sygdomme og stigningen i sygdomme som følge af overvægt
- gennemgang af forskellige gruppers og aldersklassers kostvaner, herunder en beskrivelse af udviklingen i forbruget af økologiske produkter.

Bogen gennemgår kostens energigivende næringsstoffer: Kulhydrater, fedt, protein og alkohol og præsenterer antioxidanter og de frie radikaler som indledning til en dybtgående behandling af mineraler og vitaminer. Som noget nyt introduceres begrebet functional foods i et selvstændigt afsnit.
Specifikationer
Undertitel Grundbog i ernæringslære
Forfatter Gustav Nedergaard
Forlag Nucleus
Indbinding Hæftet
Thema koder Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition Egen
Udgivelsesdato 14. feb. 2002
Sideantal 268
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 645
Første udgave 2002
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788790363192
ISBN-10 8790363191
EAN 9788790363192
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Foreword Author Gustav Nedergaard
Artist Jørgen Jensen, Ole Vinther
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.