Når aktivering bliver spiselig
50,00 kr
Forventes at udkomme i uge 12
ISBN
9788790388164
Videnscenter om handicap har i snart 20 år arbejdet med det rummelige arbejdsmarked og mødt masser af aktører, der hver dag hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet – personer med handicap, kronisk sygdom, psykiske diagnoser, adfærdsvanskeligheder, sociale problemer, misbrug osv.
Vi har kunnet se, at det at arbejde med mad, fx i en kantine, en café eller en restaurant, kan noget særligt i forhold til at give mennesker på kanten af samfundet nogle kompetencer og successer, der kan bidrage til et rigere liv.
I denne bog har vi valgt at samle 10 aktører, der arbejder med det rummelige arbejdsmarked med mad som omdrejningspunkt, og fået deres bud på, hvad der skal til for at lykkes. Og så er der selvfølgelig opskrifter på den mad, de arbejder med og interview med 16 af de mennesker, det hele handler om!
Undertitel | 10 bud på en beskæftigelsesindsats, der virker! |
---|---|
Forfatter | Henrik Riber m.fl. |
Forlag | Handicapidrættens Videnscenter |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Arbejdsmarkedsøkonomi |
Varegruppe | Fagbøger, nedsatte & tilbud |
Ekspedition | EXT |
Udgivelsesdato | 12. jun. 2013 |
Sideantal | 164 |
Bredde | 210 |
Højde | 260 |
Dybde | 15 |
Vægt | 744 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 12. jun. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788790388164 |
ISBN-10 | 879038816X |
EAN | 9788790388164 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Handicapidrættens Videnscenter |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Line Falck |