Organic foods in catering - the Nordic perspective
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788791189159
Undertitel | report |
---|---|
Forlag | Danish Veterinary and Food Administration, The Danish Catering Centre |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Serviceerhverv |
Varegruppe | Erhverv, div. |
Ekspedition | IHSD |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 57 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2002 |
Oplagsdato | 1. jan. 2002 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788791189159 |
ISBN-10 | 8791189152 |
EAN | 9788791189159 |
Sprog | Engelsk |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |