Organic foods in catering - the Nordic perspective
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788791189159
| Undertitel | report |
|---|---|
| Forlag | Danish Veterinary and Food Administration, The Danish Catering Centre |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Serviceerhverv |
| Varegruppe | Erhverv, div. |
| Ekspedition | IHSD |
| Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
| Sideantal | 57 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2002 |
| Oplagsdato | 1. jan. 2002 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788791189159 |
| ISBN-10 | 8791189152 |
| EAN | 9788791189159 |
| Sprog | Engelsk |
| Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
