Stegning af kød - hvor fedt er det?
65,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788791189289
Undertitel | effekt af stegning i meget eller lidt fedtstof, panering samt skylning af kød |
---|---|
Forfatter | Ina Clausen |
Forlag | Fødevaredirektoratet |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Samfund, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. jun. 2002 |
Sideantal | 50 |
Bredde | 208 |
Højde | 293 |
Dybde | 4 |
Vægt | 162 |
Første udgave | 2002 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 0 |
Serie | 2002:8 |
ISBN-13 | 9788791189289 |
ISBN-10 | 8791189284 |
EAN | 9788791189289 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Kem Wilquin |