Stegning af kød - hvor fedt er det?
65,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788791189289
| Undertitel | effekt af stegning i meget eller lidt fedtstof, panering samt skylning af kød |
|---|---|
| Forfatter | Ina Clausen |
| Forlag | Fødevaredirektoratet |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Samfund, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 28. jun. 2002 |
| Sideantal | 50 |
| Bredde | 208 |
| Højde | 293 |
| Dybde | 4 |
| Vægt | 162 |
| Første udgave | 2002 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 0 |
| Serie | 2002:8 |
| ISBN-13 | 9788791189289 |
| ISBN-10 | 8791189284 |
| EAN | 9788791189289 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Oversætter | null |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Kem Wilquin |

