Stegning af kød - hvor fedt er det?

Af: Ina Clausen
65,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788791189289
Specifikationer
Undertitel effekt af stegning i meget eller lidt fedtstof, panering samt skylning af kød
Forfatter Ina Clausen
Forlag Fødevaredirektoratet
Indbinding Hæftet
Varegruppe Samfund, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 28. jun. 2002
Sideantal 50
Bredde 208
Højde 293
Dybde 4
Vægt 162
Første udgave 2002
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 0
Serie 2002:8
ISBN-13 9788791189289
ISBN-10 8791189284
EAN 9788791189289
Sprog dan
Orignalsprog dan
Oversætter null
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Kem Wilquin
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.