Kødindtaget i Danmark og dets betydning for ernæring og sundhed
145,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788791189586
| Forfatter | Lars Ovesen |
|---|---|
| Forlag | Fødevaredirektoratet, Afdeling for Ernæring |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Samfund, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 113 |
| Bredde | 210 |
| Højde | 294 |
| Dybde | 5 |
| Vægt | 329 |
| Første udgave | 2002 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 0 |
| Serie | 2002:20 |
| ISBN-13 | 9788791189586 |
| ISBN-10 | 8791189586 |
| EAN | 9788791189586 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Oversætter | null |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


