Kødindtaget i Danmark og dets betydning for ernæring og sundhed
145,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788791189586
Forfatter | Lars Ovesen |
---|---|
Forlag | Fødevaredirektoratet, Afdeling for Ernæring |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Samfund, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 113 |
Bredde | 210 |
Højde | 294 |
Dybde | 5 |
Vægt | 329 |
Første udgave | 2002 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 0 |
Serie | 2002:20 |
ISBN-13 | 9788791189586 |
ISBN-10 | 8791189586 |
EAN | 9788791189586 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |